Sjekk hva 3P kan gjør for deg

Vi satser på å sikre deg best mulig service ved å gjøre våre løsninger pålitelige, 
langvarige og effektive.

VÅRE TJENESTER

916308

BYGGELEDELSE

Profesjonell styring av byggeprosjekter er avgjørende. Vi bruker til dette det meste av tiden vår samt effektive løsninger og iterasjoner.

roofer ,carpenter working on roof structure at construction site

BYGG OG ANLEGG

Vi påtar oss alle typer prosjekter som du vil at vi gjør! Så lenge det er teknisk mulig å få gjøre din visjon til en stående struktur, skal vi være mer enn glade for å kunne gjøre det.

Glueing wallpapers at home. Young man, worker is putting up wallpapers on the wall. Home renovation concept

REHABILITERING

Ærlig talt elsker vi når en ny kunde utfordrer vår kreative og tekniske tenkemåte med et utfordrende prosjekt! Vi fremmer innovasjon og kreativitet, sammen med erfaring og dyktig utførelse, som en del av vår kultur.

Projet de construction d'une maison d'architecte

PROSJEKTERING

Tjenester før oppstarten av bygging vi tar oss tid på innledende planlegging før oppstarten av bygging for å balansere alle økonomiske saker og effektivitetsproblemer på forhånd.

Demolition of buildings in urban environments with heavy machinery

RIVING OG MILJØSANERING

I tillegg til å verdsette din tid, dine penger og din visjon av prosjektet, verdsetter vi også Moder Jord… Man kan ikke lenger nekte at selv en liten konstruksjon utnytter naturen på en dårlig måte… Derfor satser vi på å bruke vår kunnskap og på å ta vare på naturen under arbeidet.

AdobeStock_89252148-min

MASKIN TJENESTER

Våre røtter ligger i konstruksjon, eiendommer, investerings- og utviklingsledelse.

Vi er også gode på

Building Information Modeling

Bygge informasjon modellering er å endre måten byggebransjen fungerer. 3P har opplevd ved bruk av avanserte modelleringsverktøy: Autodesk Revit og Archicad. Ved hjelp av BIM kan vi ikke bare modellere, men også administrere prosjektdata for constrution.

Drone Tjenester for Bygg og Anlegg

Droner har ofte blitt sett i fotografi- og videografibransjen, da de ofte er i stand til å spare deg for betydelige summer på kamerakraner ved å kunne nå visningsvinkler som gir store luftfotografier av landskap og bygninger. Teknologiens liste over bruksområder vokser imidlertid raskt i andre sektorer. Noen av disse inkluderer jordbruk, lagerstyring for steinbrudd og gruver, energi, verktøy og til og med forsikringsjusteringer.

VR og AR teknologi

Nyeste teknologier som Virtual Reality eller Augmented Reality blir brukt mer og mer i den raskt utviklede constrution-bransjen. 3P bruker HTC Vive, Samsung Gear VR, Microsoft Hololnes og enkelt Google Cardboard for å gjøre byggeprosessen mer produktiv.

Close Menu