Finn ut hvem vi er

Om 3P

Vi grunnla 3P som et selskap basert på kjerneverdier av samarbeid, integritet og engasjement. Vi startet det med en visjon om å gi verdifulle tjenester til kunder og bygge effektive partnerskap.

I 3P er våre team de beste. Hvordan holder vi på de beste menneskene? Vi gjør 3P til en givende arbeidsplass ved å tilby profitter som går utover bransjestandarden. 3P er bygget på tradisjon, integritet og tillit. De samme verdiene har vært gjeldende i vår lange historie, og de forblir en ramme for hvordan vi gjør forretninger. Når du jobber i 3P, jobber du med menn og kvinner som deler den oppfatningen – det er noe du kan stole på.

Når talentfulle mennesker blir med på vårt team, blir de noe mer enn kun ansatte – de blir 3P sine familiemedlemmer. Derfor fullfører vi alle aspekter av vårt arbeid i team – fra å vurdere detaljer i et nytt prosjekt til å plasssere tusenvis yard betong. Vi lærer hverandre og lærer av hverandre for å få jobben gjort og så gjøre den riktig.

VÅR VISJON

Hvilke verdier kan vi få med deg gjennom vårt arbeid?

Vi har fem verdier som alltid har bidratt til vår suksess: Ta stolthet, være lidenskapelig, aldri gi opp, jobbe som et lag og gjøre det gøy. For hvert prosjekt etablerer vi relasjoner med partnere som vi vet vil hjelpe oss med å skape merverdi for prosjektet ditt.

I tillegg til å samle den offentlige og private sektoren, gjør vi sektorovergripende lenker for å samle kunnskap og lære av hverandre.

Måten vi tar på prosjekter, er basert på å bruke verdier som forsterker hverandre, sosialkulturell verdi, eksperimentell verdi, byggteknisk verdi og økonomisk verdi.

vårt mål

Hva er våre ideer for å forandre verden?

Vi tar sikte på å gjøre kundene lykkelige ved å levere de beste tjenestene i en vennlig og morsom atmosfære. Vår vurdering har 100% med gode og positive tilbakemeldinger. Vi legger kontinuerlig nye produkter.

Vi er glade for å sikre at vårt team har et veldig godt forhold til hverandre.

For å være ærlig må vi være ærlige! Vi fremmer innovasjon og kreativitet, sammen med erfaring og dyktig utførelse, som en del av vår kultur.

Vil du jobbe med oss?

Close Menu